Sparrenhof nieuws

Stichting Sparrenhof zal u vanaf nu via de website op de hoogte houden van ontwikkelingen die van belang zijn i.v.m. corona. Voor protocollen m.b.t. groepsaccommodaties verwijzen we u naar de informatie van de rijksoverheid.

Als gebruiker hanteert u samen met uw kinderen de maatregelen, zoals deze door het RIVM zijn aangegeven. Te denken valt aan de bekende 1,5 meter afstand houden, handen wassen en desinfecteren, enzovoorts.

Om een zo veilig mogelijke omgeving in deze te realiseren hebben wij op Sparrenhof ook enkele aanvullende technische voorzieningen getroffen, zoals bewegwijzering en looproutes. Bij sommige ruimtes, zoals de stafkamer en de keuken zijn voorschriften opgehangen.

In de slaapzalen van de Oude Stal zijn speciale plaatsen gemarkeerd, waar begeleiders kunnen slapen. Zijn er meer begeleiders dan plaatsen dan betekent dat zij of gebruik kunnen maken van de blokhut of dat zij de nacht buiten ons terrein moeten doorbrengen.

Op deze manier hopen wij u een veilig verblijf te kunnen aanbieden.

Update 29 april 2021: Helaas blijven we voor overnachtingen tot nader order gesloten. Daggebruik is – onder voorwaarden – wel mogelijk. Interesse? neem dan contact met ons op.